Shanghai opende opnieuw hulp voor toerisme

Shanghai opende opnieuw hulp voor toerisme

  Om 13:16 op 18 oktober vertrekt "Jing’an-Yiling No." Tourist Special Special Train vanuit Shanghai Station, ga naar de Yiling "Drie Koninkrijken" Hubei, open een Drie Gorges Human Tourism Herfst Tour.

Het is gemeld dat dit de tweede plaats is in Shanghai en HU. Shanghai Station opende een toerisme speciaal treintoernooi, op 18 mei dit jaar, om de interactie tussen toeristische ondernemingen in de Shanghai en Hu te bevorderen, vullen toeristische producten aan elkaar, toeristische passagiers, bevorderen van hoge kwaliteit van de ontwikkeling van het platteland, Shanghai Gemeentelijke overheidssamenwerking wisselkantoor, jing’an district mensen van mensen, yiling district mensen van de overheid Joint China spoorweg Shanghai Bureau Group Co, Ltd, focus op implementatie van landelijke revitalisatie-strategie en culturele samenwerking tussen twee plaatsen, eerste lancering "Jing’an – Yiling Nee. "Reisspecialisatie, de route," Smaak lokale keuken, bezoek het eeuwse project, ervaar de Qingxianjiang-cultuur, voelt enthousiast en dorpstijl ". Het is duidelijk dat het toerisme "Jing’an-Yiling No." speciaal geopend in een uitgebreide upgrade is gebaseerd op het vorige en het Shennong-schilderachtige gebied is toegevoegd om de route te optimaliseren, en het algemene toerisme is verbeterd.

Tegelijkertijd is de tributische reiziger van de aannemer preventie en bestrijding van noodplan, doe alles, het doen van de teamreizen, om de lichaamstemperatuur te meten, de groene gezondheidscode te controleren, de groene gezondheidscode te controleren en de Gatherlechemical de publieke lepels te gebruiken, Uitgerust met maskers, desinfecterende doekjes en andere beschermende producten om te zorgen voor gezondheid, veiligheid en vertrouwen in toeristen reizen.

  De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de Tieguo-reisbeschermer, zei dat de opening van de Yiling-specialist Jing’an en Yiling’s wederzijdse vriendschap is, wil de ontwikkeling van plattelandsresolutie in yiling-gebieden helpen.

Vervolgens zal de Tieguo-reizen actief de voordelen van spoorwegtransport energiebronnen spelen, met behulp van de twee regeringen en de literatuurafdeling om de ge?ntegreerde regionale cultuur- en toeristische kwaliteitsbronnen te verkennen, de docking-samenwerking met lokale overheden, integratie rond de ontwikkeling van de lokale regeringen, te verkennen, , Farm Bracing Wachten op specialistische producten met meerdere onderwerpen, die meer Shanghai-toeristen toont om meer te ontdekken, meer te ervaren, het besturen van de hoogwaardige ontwikkeling van toeristische toeristische keten en karakteristieke landbouweconomie, en het bevorderen van plattelandsuitbreiding.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。