Vanaf nu zijn deze 36 soorten visserijinstrumenten verboden om belangrijke wateren in het stroomgebied van Yangtze te gebruiken.

Vanaf nu zijn deze 36 soorten visserijinstrumenten verboden om belangrijke wateren in het stroomgebied van Yangtze te gebruiken.

  Naast illegale netten zoals doornen, netto, trawlings, de nieuw gepubliceerde Yangtze River Basin’s belangrijkste wateren, verhoogde visgereedschap, categorie?n zoals visgereedschap, cagagers, enz., En leggen de structuur, de operatie en de schade van het relevante vistuig uit , Classificatie is duidelijker, meer geleid op de handhaving van de visserijwetgeving.

  Het is duidelijk dat het rapport verwijst naar de belangrijkste wateren van het Yangtze-stroombassin, inclusief "kennisgeving van landbouwplichtige afdeling op belangrijke wateren voor de stroombassin van Yangtze", "landbouwplichtige afdeling over de oprichting van de kennisgeving voor de oprichting van de Yangtze-rivier Onderdrukking voor het beheer van het verboden personenbeheergebied "Waterbereik en provincies (gemeenten Directe centrale centrale centrale centrale centrale centrale centrale centrale centrale centrale centrale) verboden voor het waterbereik in de hierboven bepaald hierboven bepaald.

  Heeft het stroomgebied van Yangtze alleen deze 36 soorten visserij? Niet.

Merk op de hoogte, de visserijadministratieve afdeling van de provincie (gemeente) van het Basin van Yangtze (gemeente (gemeente), is te vinden op de lijst van de bescherming van het aquatische biologische hulpbronnen en de handhaving van de visserijwetgeving op dit gebied, aan het aanvullen van het daadwerkelijke management behoeften de vistaallijst uit te schakelen en rapporteer aan landbouwplichtige afdelingen. Er wordt gemeld dat deze kennisgeving wordt uitgevoerd sinds de implementatie van het ministerie van Landbouw op de Oceani vaatvorming van het ministerie van Landbouw op het gebruik van een single-shirttrawler zoals het gebruik van een enkele scheepstrawler. (Sichuan Nieuws Reporter Shao Mingliang) (Editor: Zhang Hua Wei, Luo Wei) Deel meer mensen om te zien.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。