[Review Line] Southern Network Review: The Minimum Loon "Rising" up en rijke "Run"

[Review Line] Southern Network Review: The Minimum Loon "Rising" up en rijke "Run"

  "Nieuwe minimale loonstandaard is officieel ge?mplementeerd" "" "" "" " Het is "startpunt" op een hele ronde manier om een ??goed-off-samenleving op te bouwen. Laat de mensen een goede dag wonen, realiseren gemeenschappelijke welvaart, is het doel van onze onwankelbare strijd.

Het 19e Centraal Comité van de partij stelt voor: "Het salarissysteem verbeteren, het rationele groeipermechanisme van salaris verbeteren en zich richten op het verbeteren van de inkomsten van het lage inkomensgroep, het uitbreiden van de middellange inkomensgroep." Van echt, mijn land in het midden Inkomstenpopulatie Het is relatief groot, een deel van de werkgelegenheid en stabiliteit van de medium-inkomensgroep, er is een "druppel" -risico, daarnaast zijn er nogal wat plattelandsfabulaties die nog niet zijn ingevoerd in de middelste inkomensgroep. "Rijd meer mensen met een laag inkomen in het middeninkomstgangen", toch staan ??we in de richting van de hervorming.

In de afgelopen tijd zijn ze van de ministeries en voorschriften het voorstelvoorstel versneld. Tot nu toe hebben meer dan 10 provincies de minimumloonstandaard verhoogd en er zijn verschillende provincies die aangeven dat standaardaanpassingen gedurende het jaar zullen worden uitgevoerd. Tientallen tientallen dollars tot enkele honderden dollars, niet alleen normale inkomensrechten van werknemers voor lage inkomen veiliger, maar profiteren ook veel flexibele arbeidsgroepen die uren implementeren met minimale loonnormen.

  Bevordering van gemeenschappelijke welvaart in ontwikkeling van hoge kwaliteit en is een belangrijk onderwerp economische en sociale ontwikkeling.

Het "14e vijfjarenplan" en de visie-objectieve omtrek in 2013 zullen het welzijn van het levensonderhoud van de mensen blijven verhogen en de gemeenschappelijke welvaart bevorderen, de ontwikkelingsresultaten meer en meer uitgeruste en alle mensen; focus op het verbeteren van low- Inkomstengroep Inkomsten, uitbreiden van de Middle Income-populatie, de wegwerpinkomstengroei van de Capita van bewoners wordt in principe gesynchroniseerd met de bbp-groei.

Sinds dit jaar is het tempo van "expansie" "uitbreiding" in mijn land sneller, groter en vaste meer. "Het 14e vijfjarenplan" van Human Resources en Social Security Procurement "stelde voor dat de focus van afgestudeerden van colleges en beroepsonderzoek, vaardigheidstype-werknemers, kleine minimaal invasieve beoefenaars, migrerende werknemers, enz., Het voortdurend verbeteren van het aandeel van de middellange klasse inkomensgroepen.

Jiangsu, Sichuan en andere plaatsen hebben relevante plannen afgegeven, waarbij de benadrukken van het verbeteringsmechanisme van ondernemingen salarisdistributie, de werknemers verhogen, met name de arbeidsvergoeding voor de eerste regel.

Deze zichtbaar, het Huimin Limin-beleid is betaald aan de mensen die gehoopt zijn, en het "Gemeenschappelijke rijke" pad van 1,4 miljard Chinees is duidelijker en geleidelijker.

  Gemeenschappelijke rijkdom is de gemeenschappelijke verwachting van de mensen, en is ook een belangrijk kenmerk van modernisering. Tegenwoordig gaan we naar de tweedehonderd jaar strijd, passen zich aan aan veranderingen in onze sociale tegenstrijdigheden, voldoen aan de groeiende behoeften van mensen, moet alle gewone welvaart van de mensen bevorderen als de mensen die geluk maken voor mensen, en consolideren voortdurend het lang -TER-heersende basis. Op dit moment is het probleem van voedsel en kleding, veiligheid en het levensonderhoud van anderen nog steeds het meest bezorgd over de mensen, irritant. De oude mensen moeten economische dividenden zijn, maar ook groen water Qingshan; beiden om samen te leven, het is noodzakelijk om eerlijk en gewoon te zijn, als je moet leren, moet je werken; als je medische behandeling wilt hebben, moet je ook Sommige mensen hebben; om stabiel te zijn, moeten we de basisbezoekbeveiliging versterken. Het aspect van de poolgedeelte is bezorgd over het welzijn van het levensonderhoud van de mensen. Volgens de economische en sociale ontwikkeling is het prijsniveau, de verandering van de levenskosten redelijk om het minimumloon aan te passen, en het is belangrijk voor de garantie van mensen met een laag inkomen, het verlichten van inkomenskloof. "Neem de geschiedenis, cre?er een toekomst, moet het leiderschap van het Chinese volk verenigen om voor een beter leven te worstelen." In de nieuwe reis moeten we altijd hechten aan het mensengericht denken en focussen op het oplossen van de ontwikkeling van onevenwichtigheid en niet vol met mensen. Vraag, terwijl de voortdurende verbetering van het inkomensniveau van de mensen bevordert, versnelt de inkomensverdelingsspleet de uitgebreide ontwikkeling van mensen. Alle mensen delen het rijke en wellust, zodat de brede massa’s van De mensen hebben meer gevoelens, geluk, gevoel van veiligheid.

(Nanfang-netwerk Yin Guilong).

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。